MENU

Diensten

Diensten van IT Extra

Benieuwd naar de services en diensten waarin we ons hebben gespecialiseerd? We kunnen u van dienst zijn met systeembeheer, on site en remote netwerkbeheer, de levering van hard- en software of computerreparatie en -onderhoud. Wij virtualiseren tevens SCO unix servers op ESXi 5, om met uw bestaande applicaties te kunnen blijven werken. Denk bovendien aan Openbasic, BBx en Magic applicaties, waardoor we u met een scala aan services van dienst kunnen zijn.

Netwerk- en systeembeheer voor MKB en ZZP’ers

IT Extra is het MKB en ZZP’ers graag van dienst met systeembeheer op maat. Behoort een fulltime systeembeheerder of netwerkbeheerder niet tot de mogelijkheden, maar zoekt u wel een ervaren specialist? IT Extra reikt u de helpende hand aan, met pro-actief netwerk- en systeembeheer. Wij signaleren afwijkingen in uw systeemprocessen en logfiles, om problemen te voorkomen in plaats van te genezen. Op die manier helpen we u uw bedrijfskritische systemen zonder problemen te laten draaien, om uw bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Levering en installatie van hard- en software

Bent u op zoek naar rack servers, tower modellen, desktop PC’s, notebooks, laptops, laserprinters of multifunctionals? Wij adviseren u graag, net als over routers, switches, Windows besturingssystemen en SCO Openserver (ook virtueel). Wij verzorgen het advies, de levering en installatie. Wij sluiten uw nieuwe server, PC, printer of netwerkapparatuur aan en kunnen bij vervanging zorgen voor het overzetten van de data naar uw nieuwe omgeving.

Computerreparatie en -onderhoud

Treedt er een storing op in uw apparatuur, of merkt u dat de prestaties teruglopen? IT Extra kan u van dienst zijn met computerreparaties en -onderhoud. Wij opereren snel en vakkundig, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Detachering van ICT-personeel

Tenslotte kunnen we u van dienst zijn met kundig ICT-personeel, precies daar waar u het nodig heeft. Is een van uw medewerkers ziek, of stapelt het werk zich op? Wij zijn u graag van dienst met een tijdelijke beheerder of ICT specialist, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

  • Terra
  • IT extra
  • smart
IT Extra Automatisering © 2019