MENU
Meest gekocht
Aanbiedingen

Laptops & Notebooks

Maakt u gebruik van een mobiele werkplek, of wilt u thuis flexibel op de computer werken? Kies dan voor een van onze laptops of notebooks, de mobiele apparaten met krachtige processoren en een ruime harde schijf. Het compacte ontwerp en zuinige verbruik maakt onze laptops en notebooks tot de ideale computers voor onderweg of op schoot, bijvoorbeeld op de bank. De laptops en notebooks zijn geschikt voor zowel de particuliere als de zakelijke markt, mede dankzij onze uitgebreide garantie-termijn die u de zekerheid biedt waar u naar zoekt.

Laptops voor Agro en Industrie

Laptops die geschikt zijn voor werkplaatsen waaronder mechanisatiebedrijven in de agro industrie leveren wij ook maar vinden dat meer maatwerk. Dus zoekt u een laptop of tablet die tegen een stootje kan aarel dan niet en stuur een mailtje of bel.

Laptops en tablets bestellen

We verkopen vooral laptops, notebooks en tablets vanuit Duitsland, waardoor u kunt rekenen op de maximale kwaliteit. Zoekt u naar een krachtige laptop of notebook, waarmee u ook zakelijk en grafisch goed uit de voeten kunt? Of wilt u aan de andere kant gebruik maken van een compacte tablet waar u onderweg uitermate flexibel gebruik van kunt maken? Blader door de verschillende laptops en notebooks, of neem vrijblijvend contact op over een van de producten. Wij horen graag van u!

Weergave: Lijst / Rooster
Tonen per:
Sorteren op:
Installatie Service
Installatie nieuwe computer Overzetten Mijn Documenten Overzetten MijnAfbeeldingen Overzett..
€65,00
Excl. BTW: €53,72
Opschonen van PC of Laptop
Het opstarten van uw PC of laptop of notebook wordt geoptimaliseerd en alle tijdelijk aangemaakte be..
€65,00
Excl. BTW: €53,72
IT Extra Automatisering © 2019